Har du planer om at din næste rejse skal gå til USA? Du kan få utroligt mange forskellige oplevelser i USA, og det er derfor et perfekt sted, hvis du gerne vil opleve noget nyt. Men hvor I USA skal du rejse til? I denne artikel har vi samlet tre af de mest populære destinationer i USA.

Florida

Den første destination, som du bør overveje til din USA-rejse, er Florida. Florida tiltrækker hvert år mange turister og er går også under navnet Solskinsstaten

Florida er først og fremmest kendt for at byde på fantastiske hvide sandstrande med palmer, som dermed fuldender enhvers drøm om en afslappende ferie i solen.

Du kan samtidig finde et enormt udvalg af andre aktiviteter, så du bestemt ikke får en kedelig ferie, hvis du vælger at tage turen forbi Florida. Du kan samtidig besøge storbyen Miami som tilbyder unikke muligheder for shopping og et spændende natteliv.

Med en rejse til Florida er der derfor mange forskellige muligheder for blandende oplevelser, hvilket er med til at gøre destinationen populær blandt mange turister hvert år.

Når du kigger efter flybilletter til USA, kan du flyve til Miami med et enkelt stop undervejs, og du kan derfor komme hurtigt frem, hvis du er heldig og finde nogle afgange, der passer godt sammen, så du ikke skal vente for længe i lufthavnen eller andre steder.

Californien

Destination nummer to, som du bør overveje, er Californien. Når du rejser til Californien, oplever du USA på en helt unik måde, og det er med til at gøre at staten hvert år tiltrækker mange turister fra forskellige lande.

Med en rejse til Californien venter der mange forskellige oplevelser, og der er nogle fantastiske muligheder uanset om du rejser med familien, vennerne eller kæresten.

Californien er først og fremmest kendt for at byde på nogle unikke naturoplevelser, som du ikke finder lignende andre steder. Du kan blandt andet opleve naturen ved at besøge en af de mange nationalparker, hvor du både kan opleve natur og et fantastisk dyreliv.

Men Californien er ikke kun naturoplevelser. Der ligger også nogle af de mest fantastiske byer i USA i Californien herunder San Fransisco, Los Angeles, Beverly Hills og ikke mindst Las Vegas.

Der venter derfor også en lang række af fantastiske oplevelser for enhver smag.

Da der er mange forskellige oplevelser, kan du roligt tage børnene til Californien. Det er blot vigtigt at sørge for god underholdning til børnene under flyveturen. Folkeskolelæreren Simon Schmidt From anbefaler at tage et par gode bøger med til børnene som I kan læse sammen, og få en god rejse derigennem.

Alaska

Det sidste sted, som du skal overveje at besøge, er Alaska. Alaska er først og fremmest en rejse till dig, der gerne vil opleve noget anderledes natur end hvad vi er vant til.

Når du rejser til Alaska, kan du tage på bjergtur, udforske fjorde og se et par fantastiske gletsjere. Der er derfor nogle fantastiske naturoplevelser, som du ikke finder lignende nogle andre steder.

Du kan både opleve den unikke natur på helt tæt hold, samtidig med at der findes et dyreliv, som også er en oplevelse værd i sig selv.

I Alaska er der dog også andet end naturoplevelser. Du kan besøge storbyen Anchorage, når du trænger til en pause fra naturen og shoppe i nogle af de mange butikker eller slappe af på en af restauranterne.

Når du skal til Alaska er det en god idé at huske en ekstra varm jakke da der, som navnet antyder, er arktisk klima på Alaska.