At rejser er godt for sjælen, men det er yderst sjældent godt for udseendet, når man gerne rejse, men se godt ud samtidig. Forhindringer er mange, lige fra lange venteperioder, til slæb af kufferter og hår der beslutter sig for at være fuldstændig usamarbejdsvilligt, lige så snart man har sat sig ned i flysædet.

Der er dog gode råd at hente, og netop derfor er der her samlet 4 af de bedste tips og tricks til, hvordan du kan tage af sted på eventyr, uden at måtte ofre det gode udseende for de gode rejse-oplevelser.

Find en robust neglelak

Hvilken neglelak du har på når du tager hjemmefra, er ofte også den besluttende faktor bag, om du ankommer til din destination med små plamager af farve, eller smukt malede negle. Det anbefales derfor at vælge en robust og holdbar neglelak til de lange flyture, hvor man på forhånd ved neglene vil blive udsat for strabadser, og flyver du f.eks. med Essie neglelak, er du bedre sikret end ved brug af normal neglelak. Dette skyldes at Essie, og lignende mærker, såsom CND neglelak, er kendt for ikke at “chippe”, og er derfor mere resistente overfor slitage. Hvis man vil undgå ridser og andre grimme skader i ”lakken” under flyturen, bør man derfor overveje grundigt hvilken slags neglelak man tager på.

Din nye ven, tørshampoo

Især lange flyveture med varme kabiner, hvor man måske sover et stykke af vejen, munder ofte ud i fedtet hår. Din nye ven i kampen om at bevarer det flotte udseende under flyveturen, bør derfor være en god tørshampoo. 

En lille flaske tørshampoo til håndtasken kan fås ved langt de fleste butikker, der sælger personlige pleje- og skønhedsprodukter, og er en utroligt effektiv og let måde at slippe af med fedtet hår under flyveturen, hvis man pludselig sidder med klumpede og fedtede lokker hængene ned i ansigtet.

Gem dig på flytoilettet, gnub lidt tørshampoo ud i hovedbunden, arbejde dig nedad og vupti, så kan du strække den lidt længere, uden at se ud som om du trænger voldsomt til et ordentligt brusebad.

Hydration!


Det er utroligt vigtigt at holde sig godt hydreret under flyveturen, da flyets indeklima skaber en utroligt tør luft, der hurtigt udtørre huden, og efterlader dig med et ”fladt” og ”træt” look. Påfør en god fugtighedscreme cirka 30 min. inden du går ombord på flyet, for at bibeholde din huds sunde glød under hele rejsen.

Sørg også for at drikke rigeligt med vand under flyturen, da en dehydreret krop som mangler væske ofte svulmer op og bliver rødmosset. Undgå også at spise for mange salte snacks (peanuts på flyet inkluderet!)

Medbring et lille ”emergency” kit


Uanset hvor mange forholdsregler man tager hjemmefra, og hvor påpasselig man er, falmer make-up, frisure osv. ofte med tiden, efterhånden som rejsen skrider frem. Det anbefales derfor at medbringe et lille ”emergency” kit i håndbagagen, der holder sig indenfor flyselskabets regler.

Dette emergency kit bør indeholde alle de mest nødvendige ting til at opretholde det gode udseende på farten, såsom fugtighedscreme, mascara, vatpinde, en lille hårbørste, tørshampoo, en lille deodorant og små ”mini” udgaver af al din almindelige make-up.