Mangler du inspiration til din rejsedestination i 2017? Er du tilmed eventyrlysten, og har du intentioner om at se mange dele af verden? Her får du fire rejsedestinationer med begrundelser for, hvorfor turen skal gå til netop de lande.

Thailand

Vil du opleve et varmt og solrigt paradis? Så skal du tage til det smukke Thailand med beliggenhed i Sydasien. Her vil du ikke kun få sand imellem tæerne, når du besøger landets mange smukke strande, du vil også møde en altid venlig og smilende lokalbefolkning. Thailand er nemlig ofte kendt som smilets land, og thailændere er altid klar med en hjælpende hånd. Hvis du er interesseret i god mad, er Thailand ligeledes den helt rigtige rejsedestination for dig. Thailand er nemlig også kendt for deres lækre asiatiske mad med fisk og andre lækre råvarer. Du finder også en smuk kultur med såkaldte kongebyer fra den ældre thailandske historie. Se disse rejsetilbud til Thailand her.

USA

Hvis du har mod på et amerikansk eventyr, skal du selvfølgelig besøge USA. Oplev verdens mest magtfulde og verdens rigeste land på tæt hold. Besøg en af USA storbyer som charmerende New York eller glamourøse LA, og få dig en oplevelse, som du aldrig vil glemme. Hvis du planlægger en længere rejse, vil et Road trip igennem hele USA også blive en helt uforglemmelig oplevelse.

Du tror måske, at du kender den amerikanske kultur gennem for eksempel importerede film og serier, men alle mennesker bør besøge USA og opleve den amerikanske kultur.

Maldiverne

Maldiverne er kendt for deres flotte, forførende strande, deres smukke koralrev med et utroligt dyreliv samt romantiske omgivelser. Er du dykkerinteresseret eller blot eventyrlysten efter det eksotiske paradis? Så skal rejsen i 2017 gå til Maldiverne. Her kan du både medbringe hele familien, men også tage på en romantisk og uforglemmelig parrejse med din partner. Maldiverne byder desuden ikke kun på afslapning, men har også en oplevelsesværdig kultur. Her vil du kunne dykke ned i fascinerende historier. For eksempel kan du høre historien om den klogeste mand, som eftersigende er at finde på Maldiverne.

Afrika

Ønsker du en ferie med safari og oplevelser i centrum? Så skal du besøge kontingentet Afrika. Her kan du for eksempel besøge Namibia, som ligger i Sydafrika. Her findes du både hav, ørken og storbyer. Oplev for eksempel den afrikanske natur på tæt hold, hvor du på safariture har mulighed for at se alt fra elefanter, til næsehorn og over 340 forskellige fuglearter. Desuden er kulturen også utrolig spændende i Namibia. Her finder du nemlig op til flere forskellige folkeslag, som uden tvivl vil fascinere dig med deres anderledes ritualer og kulturelle værdier.

Fandt du en eller flere af ovenstående destinationer interessante? Så er det bare om at få rejsen bestilt. Desuden skal du huske, at have pakkeudstyret i orden, med en kvalitetskuffert. Hos Føtex kan du finde et stor udvalg af forskellige kufferter i mange forskellige design og størrelser. Se udvalget af kufferter på Foetex.dk.