Der er mange, der i dag er meget glade for at rejse, og hvis du skal til bryllup, vil det derfor slet ikke være utænkeligt, at du kommer til fest hos et par, der er vilde med at tage ud i verden. Hvis du ikke ved, hvad du skal give dem i bryllupsgave, kan det være en god ide at give dem noget, der tager udgangspunkt i, at de godt kan lide at rejse. Det kan være en ting, som de kan bruge på rejsen. Det kan også være en oplevelsesgave, der kan give dem nogle af de spændende oplevelser, som de også får, når de er ude at rejse.

Vi har kigget på en liste over bryllupsgaver i 2017 og fundet frem til fire gaver, der vil egne sig rigtig godt til dem, der godt kan lide at rejse, men der findes selvfølgelig mange flere gode gaver.

1. Et kroophold

Det kan være en god ide at give et kroophold til et berejst par. Det kan dels gøre, at de kan få en eller flere hyggelige dage sammen, hvor de bare kan nyde hinandens selskab. Det er ofte lige det, som man har brug for, når man er blevet gift. Det er også en god måde for parret at se sig lidt om i deres eget land. Hvis de ofte har været i udlandet, kan det være sjovt også et kigge lidt på Danmark.

2. En weekendtur til Berlin

Der er rigtig meget at se og opleve i Berlin og lige meget, hvad brudeparret er til, vil de kunne få sig en masse gode oplevelser i byen. Det kan for eksempel være på nogle af byens mange museer, hvis de gerne vil udforske byens historie, hvis de holder af at shoppe, gå i byen eller gå ud at spise. Der er noget for alle.

3. Minicruise til Oslo

På et cruise til Oslo får parret også tid til at nyde hinandens selskab i fulde drag. Der kan de bare være sammen, sidde på dækket og kigge udover havet eller få noget at spise på nogle af de mange restauranter, der findes på skibet. Det er en god måde at slippe væk fra hverdagens stress og jag og slippe væk fra mobiltelefoner og emails. I Oslo har de tid til at udforske byen lidt sammen, inden de tager hjem igen med færgen.

4. Spaophold

En god rejsegave til det nygifte par er et spaophold. Der kan de nyde hinandens selskab og bare slappe af sammen. Der er mange forskellige steder, hvor du har mulighed for at købe et spaophold til dem. Det kan for eksempel være i Thy. Der får parret masser af wellness og gode oplevelser ud af det. Det er en rigtig god mulighed for dem for at få en god og afslappende oplevelse sammen. Det kan være rart oven på en ofte hektisk tid op til brylluppet, hvor der er rigtig meget at se til hele tiden. Efter brylluppet kan parret slappe af og koncentrere sig om hinanden.