8 essentielle pakkeråd til flyveturen

1 år siden

By : Flyveplan.dk 0 Comments Rejsefifs
Hvor går turen hen denne gang – Thailand, Kenya, Grønland eller USA? Mulighederne er mange, men fælles for de oversøiske destinationer er, at flyveturen er lang. Dét stiller krav til håndbagagen, for når først du har tjekket kufferten ind og sidder fastspændt i flysædet, er der altså ingen vej tilbage. Du må klare dig med det, du har med, uanset om turen er 2 eller 12 timer lang. Derfor får du her nogle tips til, hvad du skal have med i håndbagagen, når du skal ud at flyve.

1. Pak det hele på én gang


Det er tilrådeligt at pakke håndbagagen samtidig med den store bagage. På den måde er det nemlig lettere at overskue, hvilke elementer der skal med i hvilken kuffert. Lav gerne en tjekliste over alt det, du skal have med på turen, så du ikke glemmer et eller andet væsentligt, når du står i pakkestress en time inden afgang til lufthavnen. Hvordan du skal pakke den store kuffert eller rygsæk er helt afhængig af turen, du skal på, klik her og find stort udvalg af tasker og kufferter. Hvis du mangler inspiration til det nødvendige rejsegods, kan du eventuelt gå ind på www.eventyrsport.dk, hvor udvalget af praktisk tøj og udstyr til rejsen er både stort og alsidigt. Når du har pakket kufferten, skal du tage alt det fra, som du har brug for på flyveturen – og som fysisk kan medbringes i håndbagagen vel at mærke.

2. Toilettaske


I toilettasken på flyveturen skal du som minimum huske tandbørste, minitandpasta, deodorant, tørshampoo ansigtscreme og læbepomade. Du skal måske ud på en længere rejse for at nå din destination, og bademulighederne er sandsynligvis ret begrænsede, så du må forberede dig på truckervask og tørshampoo til at klare dig igennem skærene uden ildelugtende gener. Luften i flykabinen er tør, og derfor er ansigtscreme og læbepomade en god idé at have ved hånden. Men husk at du kun må medbringe 50 milliliters flasker.

3. Briller eller øjendråber


Den tørre luft irriterer i særlig grad øjnene, hvis du bruger kontaktlinser. Medbring derfor et par briller eller øjendråber, så du undgår svie og kløe i øjnene.

4. Bog i paperback


Der er mange timer at slå ihjel og meget lidt plads at bevæge sig på i en flyvemaskine. Du skal derfor forberede noget underholdning, der kan foretages i stillesiddende tilstand. En god bog er i denne forbindelse en klassiker, når du er på farten og ikke selv sidder bag rattet. Men sørg for at bogen er lille og af paperback, så den ikke vejer unødvendigt meget i bagagen.

5. Podcast


Et alternativ til bogen er en god podcast, som du skal huske at hente ned på din smartphone hjemmefra, da der sandsynligvis ikke er wifi i flyet.

6. Varm trøje og sokker


Det er i de fleste tilfælde en kølig fornøjelse at rejse med fly, og derfor kan det ikke siges for mange gange: Husk en varm trøje og et par gode, varme sokker, så du ikke starter ferien med en forkølelse.

7. Pude eller nakkestøtte


Søvnigheden trænger sig utvivlsomt på efter et par timer i flyet, og der er ikke noget værre end at vågne op med hovedet hvilende på din fremmede sidemand. Derfor gør du dig selv en stor tjeneste ved at tage en lille pude eller nakkestøtte med under armen.

8. Pas


Alle de forrige pakkeråd er fuldstændig ubrugelige, hvis ikke du husker det absolut vigtigste. Nemlig passet.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Gode råd til at undgå indbrud, når du skal ud at rejse
7 måneder siden 0 Comments

De fleste kender nervøsiteten over risiko for indbrud, når man skal ud at rejse. Mange af os er gode til at sikre hjemmet godt mod uvelkomne gæster, når vi er væk fra hjemmet i en længere periode. Men at sikre hjemmet mod indbrud kan gøres på mange f...

Jagtrejse: Her er, hvad du skal have med
1 år siden 0 Comments

Uanset om du skal afsted på din første jagtrejse, eller du ikke har tal på, hvor mange rejser du har været på, er det altid en god ide at få skabt et overblik over de ting, der skal pakkes. Afhængig af hvilken jagttype du har valgt, er der forskellig...

Skal du på kør-selv-ferie i Europa til vinter? Find gode råd om vinterkørsel her
1 år siden 0 Comments

Rigtig mange danskere vælger hvert eneste år at tage på skiferie til et europæisk land i de kolde vintermåneder. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at en sådan ferie kræver, at man har styr på en hel del ting, i og med at skiferie ofte er lig...