Flere og flere danskere tiltrækkes af ferier, hvor aktivitetsniveauet er højt. Mulighederne for en sådan ferie er uendelige, og derfor kan det måske være svært at overskue, hvilke former for aktive ferier der findes. Læs med videre her og bliv meget klogere på, hvad man kan lave på en aktiv ferie.

Jagtrejse: Nedlæg dyr hele verden over

Nyder du at gå på jagt, så burde du overveje at tage på jagtrejse. Der er rigtig mange forskellige muligheder for jægere rundt omkring i verden, så der findes helt sikkert en destination, som er perfekt til dine ønsker. Tag eksempelvis på en eksotisk safarijagt i Sydafrika, eller kør selv på en mere klassisk jagtferie i Polen – mulighederne er mange. Det er en helt særlig oplevelse at gå på jagt i et andet land, fordi både dyrene og naturen er anderledes.

Der findes mange bureauer, som udbyder forskellige former for jagtferier, så hvis du ikke selv ønsker at stå for planlægning af turen eller mangler gode råd, så kan du med fordel kigge nærmere på disse. Du har dog også rig mulighed for selv at planlægge din jagtrejse, og det er kun fantasien, der sætter grænser!

Planlægger du at skulle på jagtrejse, så skal du naturligvis have et jagttegn, hvilket du kan læse meget mere om her.

Golfrejse: Oplev verdens smukkeste golfbaner

Elsker du at spille golf, men kunne godt tænke dig at opleve nogle lidt mere eksotiske baner end dem, du finder i Danmark, så burde du helt sikkert overveje at tage på golfrejse. En golfrejse er en god mulighed for at tage på en aktiv ferie, fordi du helt automatisk går mange kilometer, når du spiller golf – i hvert fald, hvis du lader golfvognen stå.

Hvis du synes, det lyder tiltalende at tilbringe dagene omgivet af flot natur og dejligt vejr, så er en golfrejse helt perfekt for dig! Der findes utallige golfbaner verden rundt, så det afhænger af, hvad du finder mest tiltalende. Lyder Thailands varme og eksotiske klima som noget for dig, eller er du mere til de knap så varme kanariske øer? Valget er dit, og mulighederne er mange.

Flere og flere charterbureauer tilbyder golfrejser som en del af deres sortiment, hvor alting er planlagt til punkt og prikke, hvilket gør det ekstremt nemt for dig. Du kan selvfølgelig også selv planlægge din næste golfrejse.

Cykelferie: Udforsk på egen hånd

Et tredje alternativ til en aktiv ferie er at tage på cykelferie. Dette kan lade sig gøre alle steder, hvor man kan leje en cykel, hvilket betyder, at det er muligt næsten alle steder verden over. Så hvad end du ønsker at udforske eksotiske, lokale områder, hvor der ikke kommer mange andre turister, eller flotte strande, så er der noget lige for dig!

Det er noget helt særligt at tage på en cykelferie, fordi du oplever omgivelserne på en hel anden måde. På en cykelferie mærker du naturen helt tæt på med dens forunderlige lyde og forskellige dufte. En cykelferie er for alle, fordi den kan tilpasses, så den passer til de flestes behov. Du kan selv tilrettelægge, præcis hvad du vil se, og hvor lange distancerne skal være.

Ligesom med de andre ferieformer er der også her mulighed for at få planlagt sin cykelrejse ned til mindste detalje. Dog har du også selv mulighed for at planlægge din cykelferie, ligesom du også har mulighed for at medbringe din egen cykel, hvilket afhænger af destinationen.