Er du fodboldentusiast? Kan du lide fest, adrenalin, holdånd og håndbajer? Og er der en ægte Chelsea-fan gemt i maven på dig? Så kan du tage afsted på et spændende eventyr ved at booke en fodboldrejse direkte til højborgen for engelsk fodbold, hovedstaden London. Book en flyafgang til billige penge, bliv indlogeret på hotel, der lever op til netop dine behov, fest løs på pub med de lokale i Vestlondons gader, og følg strømmen til Chelseas hjemmebane, Stamford Bridge, hvor du kan få lov at overvære en uforglemmelig fodboldkamp med et af Englands tophold.

Få den fulde fodboldoplevelse

Chelsea FC er kan med sine mange titler fra Champions League betegnes som et af Englands førende fodboldhold. Med topspillere som Hazard, der i år har vundet fodboldgnisten tilbage og er topscorer i dette års Champions League, bliver det ikke kedeligt at se en kamp med Chelsea FC. Men i England er det ikke blot de 90 minutter på banen, der er betegner fodboldoplevelsen. Få det fulde indblik i Englands fodboldkultur, og find en lokal pub med fans og nup en øl og en snak med dem, før festen går videre til Stamford Bridge.

En fodboldrejse til billige penge

Tænker du, at en fodboldrejse let kan løbe op og blive pebret? Så fortvivl ej. Du kan nemlig selv sørge for, at din tur bliver så budgetvenlig som mulig. Naturligvis løber priserne op, hvis man ønsker at se en af de store og vigtige kampe med Chelseas største fodboldrivaler. Her ligger en billet ofte mellem 2000-5000DKK. En hjemmebanekamp med Chelsea er ikke hverdagskost, og er populært både blandt lokale fans, og folk der kommer langvejs fra. Sørg derfor for at booke din billet i god tid, inden det er for sent.

Dog kan du nemt spare penge på resten af turen, så som fly, hotel og evt. guidet tur på Stamford Bridge. Her er det bedste trick til en billig tur, at du booker det hele selv.

På den måde slipper du for at betale ekstra til diverse rejsebureauer. Til tider kan der findes flybilletter direkte fra Købehavn til London, til en sum af 200 DKK. Som oftest kræver det blot, at det er uden for højsæson, og at du booker din billet i ordentlig tid. Samme er gældende, hvis du ønsker at spare penge på hotel. Jo før du booker, jo større er chancen for, at du ikke betaler overpris.

Tag på en fodboldrejse til Chelsea FC.

Den luksuriøse løsning

Vil du derimod undgå for meget forarbejde, er der også en løsning på det. Mange rejsebureauer specialiserer sig i fodboldrejser, og kan skræddersy den perfekte tur til dig. Her kan du købe en pakkeløsning, hvor du blot skal sørge for at møde op i lufthaven. Resten er klaret for dig. Hos mange bureauer vil der altså både være sørget for flybilletter til og fra London, indlogering på hotel og billetter til den Chelsea-kamp, du ønsker at se. Som regel ligger prisen for en pakkeløsning fra 5000DKK og op, alt efter hvilken type af hotel du vil indlogeres på, og hvor du vil sidde under fodboldkampen.