Har sommeren indhentet dig lidt for hurtigt i år, og har du ikke nået at spare op til den årlige sommerferie? Du er ikke den eneste. Rigtig mange danskere vælger at rejse på ferie i sommerperioden, hvor vejret i Danmark er ustadigt, og hvor børnene har ferie fra skolen. Det kan dog være dyrt at rejse ud af landet i højsæsonen, hvor mange andre har fået samme ide. Efterspørgslen på rejser stiger, og derfor stiger prisen også gevaldigt, hvilket kan mærkes hos de fleste, der booker en rejse i sommerperioden. Hvis du gerne vil rejse mod varmere himmelstrøg men ikke har fået sparet nok op til ferien, kan du læse med her. Herunder får du nemlig nogle enkle tips til, hvordan du kan få råd til ferien – i en fart.

Optag et lån online

Hvis du har brug for nogle penge i en fart, kan du ansøge om at optage et lån online. At optage et lån til ferie online er en perfekt løsning, hvis du mangler et rimeligt beløb for at kunne pakke kufferterne og drage sydpå. Når du optager et lån online, får du hurtigt svar på din ansøgning, og pengene vil være på din konto kort tid efter, hvis du bliver godkendt som låntager. Det er nemt og hurtigt at ansøge, og du får svar inden for ganske kort tid – du ved altså meget hurtigt, om du skal på ferie i år eller ej, når du først har sat dig foran computeren. Du kan desuden se i dit lånetilbud, hvor høj en månedlig ydelse du skal betale – du kan altså med det samme se, om du har råd til at optage lånet og betale det tilbage inden for terminen.

Rejs uden for højsæsonen

Hvis du vil have en billigere ferie, kan du overveje at rejse uden for højsæsonen. Det er typisk meget nemmere at finde billigere rejser, uden for skolernes sommerferie, som ofte starter i slutningen af juni og slutter i starten af august. Du kan sagtens få en varm og solrig sommerferie, selvom du finder en rejse uden for højsæsonen.

I de fleste sydeuropæiske lande er der varmt helt ind i efteråret, og du kan således også holde en sen sommerferie og i stedet nyde det meste af sommeren i Danmark. Dette er især ideelt, hvis du ikke har børn i skolealderen, eller hvis du vil lade dit barn holde en ekstra lang ferie.

Sælg ud af dine ting

Har du et fjernsyn for meget, eller har du for meget tøj liggende i skabet, som du aldrig bruger? Hvis du vil tjene nogle penge til ferien, kan du sælge nogle af dine ting, du aldrig bruger. Det er oppe i tiden at købe og sælge brugt, og der findes derfor mange steder, du kan sætte dine ting til salg; pak bilen og køre på bagagerumsmarked, eller tag billeder af dine ting og sæt dem til salg på nettet.