Få tiden på flyet til at gå hurtigere

2 uger siden

By : Flyveplan.dk 0 Comments Rejsefifs
At skulle afsted på ferie er en sand fornøjelse, og langt de fleste af os kan ikke få nok af det. Dog er der nogle bump på vejen, vi alle kender til. Blandt andet ugerne op til som bare ikke kan gå hurtig nok, og som om det ikke er slemt nok, så er der en rejsedag, som er lige træls hver eneste gang. Det er faktisk den værste tid på rejsen, fordi der er bare ikke noget kedeligere end selve ventetiden i lufthavnen, men også selve flyveturen er ikke særlig sindsoprivende. Dog vil vi gerne hjælpe dig med at gøre ventetiden i flyet lidt hurtigere, og derfor kommer vi her med nogle ting, du kan give dig i kast med.

Lyt til lydbøger eller læs e-bøger

Din kuffert er sikkert allerede presset til bristepunktet, og derfor vil du alt andet lige ikke have plads til alle de bøger, som du ellers havde planer om – eller kan du? Det er faktisk muligt at have et helt bibliotek med i din baglomme, så længe du bare har din mobil med. Der findes et hav af sider, hvor du kan hente lyd- eller e-bøger ned, som du altid kan hive frem, når du har din mobil inden for rækkevidde. Om du læser eller lytter, vil du helt sikkert opleve, at det gør, at din flyvetur føles markant hurtigere.

Læs din horoskop

En anden ting, du kan lave på flyet, er noget, som vi danskere er faldet pladask for – nemlig at læse vores horoskop. Hver eneste dag på sociale medier eller i avisen kan du finde dit daglige horoskop, og det er i den grad noget, vi har taget til os. Vi elsker det mystiske, det spirituelle og det ukendte, hvilket alt sammen er noget, dit horoskop kan bringe. Det er god underholdning i vores hverdag, og så er det spændende at se, hvad dagen potentielt bringer. Du kan læse mere dit skorpion horoskop her, eller hvad du ellers er for et stjernetegn. Måske kan dit stjernetegn endda være med til at forudse, hvad der vil ske på din tur.

Tag et spil kort med

Det er et basal spil, men ikke desto mindre er det noget, der kan få tiden til at flyve afsted. Et spil kort bringer nemlig en masse muligheder med sig, og om du flyver alene eller med familien, vil du kunne få en masse tid fra flyveturen til at forsvinde, før du ved af det.
Flyveturen er aldrig sjov, og du vil gerne bare frem til din rejsedestination, og her har du altså nogle råd, du kan bruge, når du skal slå tiden lidt ihjel.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Gode råd til at undgå indbrud, når du skal ud at rejse
6 måneder siden 0 Comments

De fleste kender nervøsiteten over risiko for indbrud, når man skal ud at rejse. Mange af os er gode til at sikre hjemmet godt mod uvelkomne gæster, når vi er væk fra hjemmet i en længere periode. Men at sikre hjemmet mod indbrud kan gøres på mange f...

Jagtrejse: Her er, hvad du skal have med
11 måneder siden 0 Comments

Uanset om du skal afsted på din første jagtrejse, eller du ikke har tal på, hvor mange rejser du har været på, er det altid en god ide at få skabt et overblik over de ting, der skal pakkes. Afhængig af hvilken jagttype du har valgt, er der forskellig...

Skal du på kør-selv-ferie i Europa til vinter? Find gode råd om vinterkørsel her
11 måneder siden 0 Comments

Rigtig mange danskere vælger hvert eneste år at tage på skiferie til et europæisk land i de kolde vintermåneder. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at en sådan ferie kræver, at man har styr på en hel del ting, i og med at skiferie ofte er lig...