Er du klar til at komme afsted på din næste ferie, men aner du ikke, hvor turen skal gå hen næste gang? Der er heldigvis masser af muligheder, som blot ligger for dine fødder, og du kan på den måde lidt selv vælge, hvilken ferietype, du gerne vil afsted på. Denne artikel giver dig et lille indblik i fem rigtig gode muligheder.

For det handler selvfølgelig også meget mere end prisen, når man planlægger sin ferie. Prisen er selvfølgelig vigtig, da man skal have råd til at tage af sted, hvordan man end finansierer det. men derudover er det også vigtigt at overveje, hvad man gerne vil have ud af sin ferie, og her kan der altså være kæmpestor forskel på, hvor man tager hen.

De Canariske øer

Vi starter ud med en vaskeægte klassiker, som da også er blandt danskernes absolutte feriemål og har været det i mange år. Der er mange populære øer, men danskerne foretrækker primært Gran Canaria og Tenerife, ligesom sportsøen Lanzarote er meget populær. Her kan du besøge Club La Santa, hvor du kan dyrke al den sport, du kan komme i tanke om, og der vil i høj grad være tale om aktiv ferie.

Besøger du de to førstnævnte, kan du have mange forskellige former for ferier. Det kan både være en aktiv ferie i de mange smukke landskaber, hvor man sagtens kan finde gode vandreruter, og det kan, hvilket mange vælger, være en rigtig daseferie ved pool og strand på et af de mange lækre hoteller. Det handler om at gøre det, man bedst kan lide. Se rejser til Gran Canaria her.

Bali

Vil du endnu længere væk, kan du overveje den Indonesiske ø, Bali, som er blevet ekstremt populær hos danskerne i de senere år. Det er en rigtig bounty-ø, hvor især strandene er meget kendte, og der er heldigvis også fortsat nogle steder, som ikke er så turistede endnu. Bali er en forholdsvis lille ø, og der er god mulighed for at tage en rundtur, hvis man har sat et par uger af til rejsen.

Sverige

Vil du ikke så langt væk, og har du kun lidt kortere ferietid, kan du overveje at holde din ferie i Skandinavien. Du kan eksempelvis tage en tur til Sverige, hvor du kan lege en hytte i en af de mange hyggelige skove. Her vil du virkelig opleve idyl for alle pengene, og det er oplagt til en familieferie, hvor man skal koble helt fra.

Bornholm

Du kan også blive i Danmark og besøge en af de mange dejlige øer. Bornholm er selvfølgelig den mest populære ferieø, hvor du kan opleve lidt vild natur, som ellers ikke præger Danmark. Det er samtidig en ganske billig løsning.

Tyrkiet

Vil du gerne sydpå for små penge, så kan du tage en tur til Alanya, hvor priserne i de senere år er styrtdykket af forskellige årsager. Dette område er dog ikke præget af uro, og der er fortsat masser af dejlige hoteller at besøge i området.