La Sagrada Familia, Park Güell, La Rambla, Camp Nou, Picasso Museum og meget mere. Barcelona har masser af fantastiske seværdigheder for den kultur interesserede, men byen er meget mere end det. Lækkert klima, dejlige badestrande og masser af shoppe muligheder. Barcelona er altså strandliv og storbyferie i ét og netop derfor er byen et attraktivt rejsemål, der tilgodeser ethvert behov. Så hvad enten du ønsker at ligge på stranden, shoppe i timevis, drikke lækre drinks og spise dejlig mad, eller hvis du i høj grad sætter pris på fantastisk arkitektur og masser af historie. Barcelona har det hele! Den herlige middelhavsbeliggende by er blot en to timer lang flyvetur væk og der er masser af billige flybilletter til Barcelona at finde online.

Fodbold, sangria, paella og masser af oplevelser på Ramblaen

Barcelona er blandt andet verdenskendt for – både gennem tiden og nu – at være blandt verdens bedste fodboldhold. Derfor er byen, med det enorme stadion Camp Nou også samlingssted for millioner af turister og fodboldfans fra hele verden, hvert eneste år. Uanset om du er Barcelona-fan eller ej, så er det en rigtig stor oplevelse, at lægge vejen forbi det enorme stadion. Det er dog vigtigt at pointere, at Barcelona er meget mere end fodbold – det er en by med plads til alle, og en by, hvor der ikke er nogen grænser for de kulturelle oplevelser du kan få.

Det centrale samlingspunkt i Barcelona, er den store fodgængerboulevard La Rambla – eller Ramblaen – hvor der sker utrolig mange ting på én gang. Fugle- og blomsterhandlere, kiosker og gadedansere er blandt nogle af de ting, du kan opleve på Ramblaen. Derudover er der gode muligheder for, at drikke et dejligt glas spansk sangria, eller spise en lækker paella til frokost. Ramblaen er absolut et besøg værd, hvis du ønsker at opleve det travle dagligliv blandet med masser af turistvenlige aktiviteter.

Besøg Barcelona både forår, sommer, efterår og vinter

Barcelona er en spændende by med masser af byde på, uanset hvornår du vælger at rejse dertil. Den skønne by ligger placeret lige ved Middelhavet, hvilket klimaet i høj grad er påvirket af.

Foråret i Barcelona er helt fantastisk og mange betragter foråret som den bedste i forbindelse med rejse til storbyen. Det er som oftest dejlig varmt, men behageligt, mens der er færre turister end i sommerperioden. For sommerperioden er den mest populære tid for rejser til Barcelona.

Muligheden for at kombinere storbyferien med strandlivet gør Barcelona særdeles attraktiv i sommermånederne. Efteråret byder som regel på behagelige temperaturer, men det er også i denne periode der forekommer mest regn i Barcelona. Derfor er der ikke garanti for godt vejr, hvis du vælger at rejse i efteråret. Til gengæld er der de samme fordele som i foråret; færre turister og billige flybilletter at finde. I vintermånederne får du ingen badeferie, da vejret ikke tillader det. Vinteren er ikke kold som vi kender den i Danmark, men temperaturen ligger gerne mellem 10 og 15 grader. Det betyder også, at det er til at holde ud at være udendørs og der er således rig mulighed for, at opleve alle Barcelonas skatte.