Vi får altid at vide, at det ikke handler om størrelsen, men ’gørelsen’, når det kommer til pikken. Men ligesom med alt andet handler det mest af alt om præferencer.

Om du er til de små, de mellem eller de store, er en individuel sag, men heldigvis er markedet udstyret til at klare det meste og med den rigtige glidecreme kan du få noget rigtig godt ud af alle størrelser. Det handler bare om at have det rigtige med i kufferten, når du rejser på fræk ferie.

Husk den rigtige glidecreme

En gnidningsløs oplevelse er alfa og omega, hvis du skal have noget godt ud af sex. Men, hvilken glidecreme er den bedste?

Det er ikke til at gennemskue, om en glidecreme er vand- eller silikonebaseret, når du står på et farmacy i Milano og mangler lidt forsyninger til aftenens hotte date. Derfor er det en rigtig god ide at pakke din yndlingsglidecreme sammen med kondomerne i kufferten, når du skal på ferie.

Hvilken glidecreme du foretrækker, handler kun om at prøve dig frem. Men det betaler sig altid at sætte sig lidt ind i tingene, inden du kaster dig ud i den frække ferie. I dag findes der lubrikanter, der passer til alle former for sex, så vælg en, der passer til formålet.

Forlæng din pik i ferien

Er du en af de efterhånden rigtig mange mænd, der ikke er helt tilfreds med længden på din pik, findes der faktisk godkendte penisforlængere på markedet. Om de virker, må være op til den enkelte at bedømme, men er du utilfreds, kan du passende bruge din ferie på at udforske mulighederne.

Når du leder efter en forlænger, er det rigtig vigtigt, at du leder efter en, der er godkendt, sælges på en side, der er i orden og at den har ægte og positive brugeranmeldelser. Der er ingen grund til at udsætte dig selv for unødig smerte uden den ønskede effekt.

Kan du være for lille til at kunne bruge en penisforlænger? Altså… Der findes forlængere, der kan arbejde med en størrelse på 8 cm og op. Modsat kan de forlænge helt op til 28 cm, hvilket er en ret voldsom størrelse for de fleste kvinder.

Snup kæmpen med på ferie

Arbejder du under det motto, at større er bedre, kan du sammen med de små, røde trusser pakke en gedigen kæmpedildo i bagagen, så du har noget at komme hjem til efter en lang dag på stranden.

For mange kvinder virker tanken om en dildo på knap ½ meter og med en diameter på 6 cm som en uoverskuelig mundfuld – af mangel på bedre ord. Men andre kan slet ikke få nok.

Høre du til den kategori, der bare tænder på de vaskeægte kæmper, findes der et rigtig stort og frækt udvalg på nettet i lige den form og farve du fantaserer om.

Det er dog vigtigt at være forsigtig og sørge for at bruge rigelige mængder glidecreme, for at undgå skader, hvis du går og leger med tanken om at prøve en kæmpedildo.