Går aldrig ned på udstyr – heller ikke på ferien

1 år siden

By : Flyveplan.dk 0 Comments Rejsefifs
Lige meget hvor turen går hen, vil det i alle tilfælde være vigtigt, at man ikke går ned på udstyret. Det kan være svært at komme sig over, hvis en ferie eller en rejse kunne have været markant bedre eller mindeværdig, hvis bare man lige havde haft den ene genstand med.

For at du skal undgå netop den følelse, bringer vi her en lille liste over de ting, som kan være med til at gøre din ferie lige det bedre eller din rejse lige lidt lettere. Målet er, at tingene på listen er noget, som du ikke lige havde tænkt over.

Så læs med – og hav en god ferie!

Anskaf en ordentlig kuffert


Det kan lyde som en ganske basalt råd. Men tro på det, når du hører, at en dårlig kuffert er roden til alt ondt!

Har du en dårlig kuffert, så bliver man rigtig hurtigt træt og irriteret, hvis eksempelvis det ene hjul går i stykker. Der er ganske enkelt ikke noget værre end at skulle transportere en tung kuffert på tværs af lufthavnen, ned ad en brostensgade og ind på et hotel, hvis ikke den gider rulle ordentligt. Energien bliver suget ud af én, og man er efterladt træt og tvær – alt sammen på grund af en kuffert.

Gør derfor dig selv den tjeneste, og besøg www.kuffertthomsen.dk. Dermed kan du anskaffe dig et optimalt valg af kuffert.

En lille højtaler med stor lyd


Hvis du skal på ferie, er der god chance for, at du enten skal bo i en ferielejlighed eller et hotelværelse. Ens for disse er dog, at der med stor sandsynlighed er halvkedeligt, dårlige tv-kanaler og stille!

Du bør derfor gøre dig selv den tjeneste at anskaffe dig en lille, transportabel bluetooth-højtaler. De seneste år er sådanne produkter blevet ganske populære, netop fordi de opfylder et behov for musik, som høretelefoner ikke kan.

En god bluetooth-højtaler kan sagtens spille en lille forfest op eller gøre et bad mere hyggeligt. Den kan også tages med ud på terrassen eller altanen. Dermed er den uundværlig på en ferie.

Overvej dit valg af kamera


Det er i stigende grad blevet en mulighed at nøjes med sit mobilkamera, når man er på ferie. Billederne er af så god kvalitet, at det er nemmest at nøjes. Men du bør seriøst overveje, hvorvidt telefonen er tilstrækkelig.
Kan batteriet holde? Hvad hvis du taber den, og den går i stykker? Der er ganske enkelt stadig nogle fordele ved andre kameraer, som en mobiltelefon ikke har.

Det er sandsynligvis destinationen, som afgør, hvilket kamera du tager med. Måske et GoPro og din telefon i virkeligheden er den bedste kombination? Uanset hvad, så tænk dig grundigt om, før du beslutter dig.

E-bøger frem for papirbøger


Du har måske oplevet det. Når du pakker, står du med to bøger, men har kun plads til den ene. Du medbringer den ene, men fortryder allerede i flyet. Heldigvis er der en løsning!

E-bøger er fremtidens bøger, fordi de har så mange fordele. Den elektroniske bog, som kan læses både på computer, tablet og mobil, fylder ingenting. Dermed kan du i princippet medbringe et halvt bibliotek, når du skal på ferie.

Se her, hvordan du kommer i gang med e-bøger, og læs mere om, hvorfor du bør vælge dem frem for normale bøger.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Gode råd til at undgå indbrud, når du skal ud at rejse
7 måneder siden 0 Comments

De fleste kender nervøsiteten over risiko for indbrud, når man skal ud at rejse. Mange af os er gode til at sikre hjemmet godt mod uvelkomne gæster, når vi er væk fra hjemmet i en længere periode. Men at sikre hjemmet mod indbrud kan gøres på mange f...

Jagtrejse: Her er, hvad du skal have med
1 år siden 0 Comments

Uanset om du skal afsted på din første jagtrejse, eller du ikke har tal på, hvor mange rejser du har været på, er det altid en god ide at få skabt et overblik over de ting, der skal pakkes. Afhængig af hvilken jagttype du har valgt, er der forskellig...

Skal du på kør-selv-ferie i Europa til vinter? Find gode råd om vinterkørsel her
1 år siden 0 Comments

Rigtig mange danskere vælger hvert eneste år at tage på skiferie til et europæisk land i de kolde vintermåneder. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at en sådan ferie kræver, at man har styr på en hel del ting, i og med at skiferie ofte er lig...