Der er mange ting, du skal huske, når du skal på storbyferie. Derfor kan det også være svært at huske det hele. Du har med garanti også oplevet, at du er nået frem til hotellet, har åbnet din kuffert og observeret, at du har glemt noget. Det betyder, at det er en god idé, at du laver en pakkeliste og ligeledes begynder at pakke i god tid, så du kan tjekke, at du har alt med.

1. Du skal medbringe en omformer til stikkontakterne

Afhængigt af, hvilken storby, du skal besøge, så skal du også medbringe en omformer til stikkontakterne. Du har med stor sandsynlighed op til flere elektroniske enheder med dig. Derfor har du også flere opladere med, som du skal kunne sætte i stikkontakter på hotelværelset. Derfor er det også essentielt, at du sørger for at huske en omformer til det respektive land.

2. Hav opladere med til alle dine enheder

I forlængelse af det ovenstående, så er det også vigtigt, at du husker at have opladere med til alle dine enheder. Du har dem naturligvis med, fordi du har intentioner om, at skulle bruge dem. Derfor er det også vitalt, at du har opladere med til dem. Har du fx en MacBook Pro, du har mistet opladeren til så, led her, for her finder du en ny oplader til MacBook Pro.

3. Pas og det blå sygesikringsbevis

Der er mange, der er sikre på, at de ikke bliver syge, når de tager på ferie. De tror, at det altid sker for alle andre. Faktum er dog, at det kan hænde, at du ender med at blive syg og skal bruge lægelig assistance. Derfor er det også vigtigt, at du altid har dit pas og det blå sygesikringsbevis med dig, når du er på ferie. Det gør sig gældende, uanset hvor, du er på storbyferie.

4. Underholdning til selve rejsen

Langt de fleste er af den opfattelse, at det ikke er synderligt spændende at rejse, uanset om det er med fly, bus, båd eller med enten bil eller tog. Er det også noget, du kan genkende, så er det vigtigt, at du sørger for at tage en række forskellige typer af underholdning med, hvilket f.eks. kunne være film, bøger, lydbøger eller noget helt fjerde, så du kan underholdes.

5. Medbring altid optimal beklædning

Det er naturligvis også vigtigt, at du sørger for at have optimal beklædning med. Som følge af dette, så er det også en god idé, at du sørger for at tjekke vejrudsigt på forhånd. Hvis du ved, at du skal være en del ude om aftenen, så pak også efter dette. Der er mange, der bare tror, at de kan pakke shorts og t-shirt, hvis det er sommersæson – det er dog ikke tilfældet.

Sørg altid for at pakke i god tid

Slutteligt, så er det naturligvis også særdeles vigtigt, at du sørger for at pakke til din storbyferie i god tid. Det giver dig lige netop muligheden for at dobbelttjekke, hvorvidt du har husket det hele. Det er en rigtig god idé, at du jævnligt tjekker, om du har fået det hele med. Det mindsker nemlig chance for at glemme noget på markant vis.