Et roadtrip i USA er en vaskeægte klassiker. En fed bil, de varme asfalterede veje og den amerikanske sol, der bager, er en kombination, man ikke kan få andre steder. Netop fordi USA er så stort et land, er det smart at kunne dække et par byer på turen i bil i stedet for at skulle betale flybilletter hver gang. Når dit roadtrip rundt i USA er booket, og alle seværdighederne er planlagt og – eventuelt – betalt, er det på tide at planlægge, hvad der skal pakkes i kufferten. Læs med og få overblik over nogle af de vigtigste ting, du bør medbringe.

Life-saving kit

Her er der ikke tale om en sixpack med øl men snarere et Falck-kit eller lignende. Disse kits kan være gode at have med i bilen, da man kan komme ud for lidt af hvert på hikes, ture eller lignende. Lidt forbinding, rensende væske og nogle plastre er sikre vindere på dit roadtrip. Det virker måske morbidt at medbringe et kit, men det kan være en god forsikring på en længere rejse. Disse Falck-kits findes også i lignende formater i USA og kan købes rundt omkring, og det er derfor muligt at anskaffe et kit, når man ankommer.

Rejseforsikring

Lidt i forlængelse af et lille rednings-kit, er det også vigtigt at have det ‘usynlige’ rednings-kit i orden. En rejseforsikring er et must, når man drager afsted på route 66 eller andre amerikanske landeveje, og det kan komme dig til gode, når du mindst venter det. En rejseforsikring sikrer dig at du har en dansk kontakt, der stiller op, når man kommer i knibe. Selskabet vil fortælle dig præcis, hvad du skal gøre i det pågældende land, og hvor du skal gå hen alt afhængigt af, hvad der er sket.

Et papirkort

Når man sidder i bilen og skal finde vej, er det naturligvis kilde til frustration og fortvivlelse, når man har kørt 5 miles for langt eller bare er helt ‘lost’. Forestil dig så, at GPS’en løber tør for strøm, mens man holder stille i en bagende middagssol midt ude i ingenting. Du forstår måske, hvorfor det altid er godt at have et ekstra papirkort til at ligge i bildøren, selvom man måske ikke får brug for det. Efterfølgende er det naturligvis også et sjovt minde om dengang, man var i USA, og man kan eventuelt krydse de steder ud på kortet, hvor man har været.

En velduftende håndsprit

Håndsprit kan holde den værste sygdom på afstand. Sørg for at spritte hænderne af, når du har været på toilet, og før du spiser. Udfordr ikke skæbnen ved at lade være – det kan ødelægge et par gode uger i ferieland. Det er heller ikke sikkert du kan komme i bad hver dag, så det kan også være en god ide at tage nogle gode dufte med, udover den duftende håndstprit.

God musik

Måske det punkt på dagsordenen, du havde forventet at se først på listen. Musikken er det, der på en helt anden måde farver dit roadtrip i USA, især hvis du har noget ordentligt at høre det på. Forbered nogle playlister hjemmefra og hav dem offline-tilgængelige, så I kan høre musik uafbrudt på turen. Hav eventuelt tematiserede playlister med musik fra kunstnere fra den stat, du befinder dig i.