Selvom der er lange udsigter, til sommerferien. Er det en god ide allerede nu, at begynde at planlægge hvilken type ferie du skal på. For hvis man gerne vil bo på det rigtige hotel, eller vil flyve. Kan man hurtigt risikere, at der bliver udsolgt hvis ikke man er ude i god tid. Derudover kan der også være penge, at spare på allerede nu at beslutte sig

Kør selv-ferie

Kør selv-ferien er en af de lidt mere omdiskuterede ferieformer, og der er da også både fordele og ulemper ved det. Men hvis man f.eks. er en familie på 4-5 personer, kan det være rigtig mange penge at spare på transportudgifter. Og man vil være mindre afhængig at, at skulle afsted på et bestemt tidspunkt for at nå flyet. Og hvis man er en større familie, eller har mindre børn så kræver det en del oppakning. Dette kan man selv have med, hvis man kører afsted selv.

Derudover vil man på en kør selv-ferie, selv kunne styre hvor man skal køre hen. For hvis man har lyst til, at besøge flere lande. Eller besøge forskellige byer på vejen, så kan du nemt og næsten uden omkostninger gøre dette. Man vil derfor have mulighed for, at besøge rigtig mange forskellige steder på sin tur.

Man kan her også nemt, leje forskellige ferieboliger eller hoteller. Det er en god måde, at få set og oplevet nogle forskellige ting på ferien.

Der kan dog godt være lidt med, at børnene bliver utålmodige under den lange køretur. Derfor er det en god ide, at man sørger for at have en masse underholdning med til børnene til køreturen. På den måde er man også sikker på, at man får lidt ekstra tålmodighed fra dem. Man skal dog huske, at undersøge hvorvidt børnene oplever køresyge inden man tager afsted. Man vil ellers kunne få, en rigtig lang tur til Frankrig, eller hvor man nu vil hen. Man kan evt. give dem små opgaver på vejen f.eks. cloudcelebration.dk, hvor de kan hjælpe med at vælge layout til jeres næste invitationer til arrangement. Eller andre ting, hvor de er nødt til at kigge ud ad vinduet så de ikke bliver syge.

Flyv afsted

Hvis i ikke er så meget til kør selv-ferie, kan i jo heldigvis sagtens flyve. Hvis man allerede nu Lufthavnsguiden, og bestille din rejse. Her kan der være mange penge, at spare ved at bestille i god tid. Og man skal gøre op med sig selv, om man ønsker at på i en ferielejlighed eller på hotel. Og man vil her så også kunne vælge, om man skal alene afsted som par eller familie. Eller om man gerne vil afsted, med en anden familie eller venner. For så kan man leje en bolig, alt efter hvor mange man vil være.

Det er en god ide, at man allerede nu går ind og kigger efter flybilletter. For der er ofte penge at spare, når man bestiller sine flybilletter i god tid.

Man kan også vælge, at tage på en chartertur. Her er ens rejse planlagt, og alt er klaret for en. Der er mange mennesker, det er rigtig glade for den slags ferie. Og især folk med børn, får meget glæde af det. For selvom man er langt væk hjemmefra, er der andre dansktalende børn som de kan snakke og lege med. Det giver familien lidt mulighed, for at slappe af og nyde hinanden

Ferie i Danmark

Hvis vejret er som det var denne sommer, så kan man sagtens holde sommerferie herhjemme i Danmark. Og man kan gøre det på rigtig mange måder, og i mange forskellige prisniveauer. Og der er noget sjovt ved, at man kan snakke med alle. Men også at være turist i eget land, kan noget helt særligt. I Danmark er der masser af smuk natur, og områder som man normalt aldrig ville besøge. Hvis i planlægger at gå meget, kan i med fordel starte til Body SDS.  På den måde vil du få mere ud af din ferie, og være sikker på at kunne klare alle slags fysiske udfordringer.