Ufrivillig vandladning er noget, mange mennesker må leve med, så hvis du lider af inkontinens er du helt sikkert ikke alene om det. Det kan påvirke din hverdag meget, men heldigvis behøver det ikke forhindre dig i at gøre de ting, du har lyst til, hvis du blot får den rette støtte og finder de produkter, som hjælper dig.

For at lære at leve godt med inkontinens, er det vigtigt, at finde ud af, hvad problemet skyldes, hvornår og hvordan der opstår lækager, og hvad du eventuelt kan gøre ved det. Når du ved, hvor meget og hvordan din inkontinens optræder, så kan du få produkter, der er præcist tilpasset dit behov, så det ikke bringer dig ud i ubehagelige situationer.

Det er skønt at blive ældre, men det er en kendsgerning, at det også bringer nye udfordringer med sig. For mange betyder det ufrivillig vandladning, men du skal ikke lade det afholde dig fra at gøre præcis de ting, du har glædet dig til.

Flyv trygt af sted langt ud i verden

Mange mennesker lever deres liv med børn og karrierer, samtidig med at de udskyder ting, som må vente, til der er bedre tid. Det handler ofte om rejser, og det er ikke sjældent, at det drejer sig om rejser til eksotiske destinationer på den anden side af jorden.

Når man lider af inkontinens, kan det godt tage modet fra én i forhold til at bringe sig ud i ukendte sammenhænge og situationer, og så kan man få den tanke, at de lange rejser ikke er noget, man har lyst til at forsøge sig med alligevel.

Men det ville være rigtig ærgerligt, når det nu er noget, man har drømt om i årevis. Og det er også helt unødvendigt, for der er så avancerede produkter i dag, som kan klare også den lange flytur, for man kan få voksenbleer i mange forskellige størrelser og med varierende sugeevner til forskellige situationer.

Det er naturligt, at man er bekymret, men med bleer fra Abena, kan man faktisk trygt tage ud og opleve den store verden, præcis som man altid har drømt om.

Mange velegnede produkter kan skabe tryghed

Der findes mange forskellige typer bleer til voksne, og de fås i forskellige størrelser, så der altid også er én, der passer til dig. Der findes åbne bleer, der fungerer som et hygiejnebind, der placeres i dit undertøj. Den er velegnet både til mænd og kvinder.

Der findes også typer, der har vinger, som bruges til at lukke ned omkring dine underbukser. De er lidt dyrere, men sidder bedre fast. Der findes også deciderede buksebleer, som beskytter godt mod lækager og også har en meget høj sugeevne. Det kunne være løsningen til den lange flyvetur, så man ikke hele tiden skal føle, at man er nødt til at løbe på toilettet for at tjekke eller for at skifte.

Det er en god idé, at du prøver dig frem, så du ved, hvad det er for bletype, der fungerer bedst for dig. Når du har fundet de produkter, der hjælper dig bedst, så vil du kunne føle dig tryg i alle sammenhænge – også på de lange flyture.