Pas på dine penge når du rejser

1 år siden

By : Flyveplan.dk 0 Comments Rejsefifs
Når man tager til det set store udland, så er det meget vigtigt, at man sørger for at passe godt på sine penge. Der er desværre ikke så meget vi kan gøre ved det, men man kan altid se på lang afstand, om det er en dansk turist, der kommer gående. Om det er måden vi føres os selv frem på, eller om lommetyvene bare har en indbygget turistradar, er ikke til at sige, men faktum er blot, at mange danskere hvert eneste år er ofre for tyverier på rejser.


Hav ikke for mange kontanter på dig


Hvis man gerne vil undgå at miste alle sine penge, når man er afsted på ferie, så handler det om at være forsigtig. De fleste hoteller har en eller anden boks, så man kan få opbevaret sine penge et sikkert sted. På den måde behøver man ikke slæbe rundt på alle familiens penge. Dermed har man ikke mistet alt, hvis man bliver bestjålet.

Det er naturligvis altid en træls oplevelse at blive bestjålet, men hvis det kun er et mindre beløb, så er det ikke noget, der ødelægger ferien.


Gør det svært for lommetyven


Det handler om at gøre livet besværligt for eventuelle lommetyve, så vi anbefaler at du aldrig har alle dine penge samlet på ét sted. Hav f.eks. kun et mindre beløb i din tegnebog ad gangen. For tegnebogen er altid det første mål, som tyvagtige fingre går efter, så hvis der kun er nogle få penge, deri, så har du undgået at miste en mindre formue.

Derudover er den en rigtig god ide, at gemme kontanter andre steder på kroppen, så de spredes lidt ud. Det kan f.eks. være i dine sko, i en mavetaske eller et helt tredje sted. Skulle du så blive udsat for tyveri, så mister du kun en beskeden mængde.


Få et kort i stedet


Hvis du helt vil undgå besværet med lommetyve, så anbefaler vi at du anskaffer dig et kreditkort i stedet. Det fylder næsten ingenting, kan ikke benyttes af en lommetyv, der skulle være så heldig at få fingrene i det og man slipper for at skulle veksle valuta.

Du kan få oprettet et MasterCard i din bank allerede i dag, hvilket er en god idé uanset hvad, for mange hoteller, biludlejningsfirmaer og lignende tager ikke imod et almindeligt Dankort. Du kan se her hvordan du får et MasterCard og hvad betingelserne er derfor.


Hav en god og tryg rejse


Hvis man er forsigtigt, så er det en dejlig ting at rejse. Så gå ind på www.folkeferie.dk og begynd planlægningen af din næste ferie med det samme. Sommeren er lige om hjørnet og når først ferien nærmer sig, så stiger rejserne i pris. Så jo hurtigere du bestiller, des bedre er det. Hav en rigtig god og sikker

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Gode råd til at undgå indbrud, når du skal ud at rejse
5 måneder siden 0 Comments

De fleste kender nervøsiteten over risiko for indbrud, når man skal ud at rejse. Mange af os er gode til at sikre hjemmet godt mod uvelkomne gæster, når vi er væk fra hjemmet i en længere periode. Men at sikre hjemmet mod indbrud kan gøres på mange f...

Jagtrejse: Her er, hvad du skal have med
10 måneder siden 0 Comments

Uanset om du skal afsted på din første jagtrejse, eller du ikke har tal på, hvor mange rejser du har været på, er det altid en god ide at få skabt et overblik over de ting, der skal pakkes. Afhængig af hvilken jagttype du har valgt, er der forskellig...

Skal du på kør-selv-ferie i Europa til vinter? Find gode råd om vinterkørsel her
11 måneder siden 0 Comments

Rigtig mange danskere vælger hvert eneste år at tage på skiferie til et europæisk land i de kolde vintermåneder. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at en sådan ferie kræver, at man har styr på en hel del ting, i og med at skiferie ofte er lig...