Rejs med dit barn – 3 sikre råd

rejs med dit barn

1 år siden

By : Flyveplan.dk 0 Comments Rejsefifs

Hvis du skal ud at rejse med dit lille barn, gruer du sikkert for det allerede. Det kan også være en både stresset og presset oplevelse – for både dig og barnet. Faktisk viser undersøgelser, at hele 81 % af alle småbørnsforældre ikke ser frem til at skulle ud at flyve med deres lille barn. Det er derfor en god ide, at du er godt forberedt. Så kommer turen til at gå meget nemmere.

For det er jo ikke for flyveturens skyld, at I tager ud at rejse. Det er jo for alle de fantastiske oplevelser, der venter jer som familie, når I lander i et andet land. Det at tage væk hjemmefra kan give jer noget uvurderlig tid sammen som familie. Det kan være med til at gøre, at I kun har fokus på hinanden og har meget mere tid sammen med jeres barn, end I har i hverdagen.

En ringslynge gør det nemt at komme rundt i lufthavnen med et lille barn


Når I tjekker jeres bagage ind til flyveturen, skal I som regel også tjekke jeres egen klapvogn ind. Derefter kan I låne en klapvogn af lufthavnen. Det kan gøre barnet utrygt, at det skal sidde i en anden klapvogn. Samtidig kan de mange mennesker og mange lyde også være med til at gøre, at dit barn gerne vil op og sidde tæt på dig. I det tilfælde kan det være rart for dig at holde barnet i en ringslynge mens I går rundt i lufthavnen. En ringslynge er en slynge, som du hurtigt kan få barnet i og udad igen. Når I skal gennem security, er det for eksempel rart, at du nemt kan få barnet ud.

Hav mad med som barnet kender


Børn er i den grad vanemennesker og foretrækker, at alt er, som det plejer at være. Det gælder derfor selvfølgelig også deres mad. Hvis dit barn er begyndt at spise fast mad, er det en god ide, at du tager noget mad med til flyveturen, som han eller hun kender hjemmefra. Det er ikke sikkert, at du kan få dit barn til at spise den fremmede flymad – og det kan blive en meget lang flyvetur, hvis du har et sultent barn med. Du må ofte gerne have både brød og frugt med ombord på flyet, men vær opmærksom på at du som regel ikke kan have flydende mad som mayonnaise med.

Sørg for at gøre barnet træt, inden I skal af sted


Hvis I har et par timer i lufthavnen, er det en god ide, at I bruger dem på at lege med barnet. I kan finde en gang, hvor der ikke er så mange mennesker og så løbe op og ned af gangen. I nogle lufthavne er der også legepladser, hvor børnene kan tumle. Det er med til at gøre dem trætte, så de falder i søvn på flyveturen. Hvis I skal flyve langt, er det en god ide, at I vælger en sen afgang, så barnet vil være naturligt træt på turen.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Gode råd til at undgå indbrud, når du skal ud at rejse
7 måneder siden 0 Comments

De fleste kender nervøsiteten over risiko for indbrud, når man skal ud at rejse. Mange af os er gode til at sikre hjemmet godt mod uvelkomne gæster, når vi er væk fra hjemmet i en længere periode. Men at sikre hjemmet mod indbrud kan gøres på mange f...

Jagtrejse: Her er, hvad du skal have med
1 år siden 0 Comments

Uanset om du skal afsted på din første jagtrejse, eller du ikke har tal på, hvor mange rejser du har været på, er det altid en god ide at få skabt et overblik over de ting, der skal pakkes. Afhængig af hvilken jagttype du har valgt, er der forskellig...

Skal du på kør-selv-ferie i Europa til vinter? Find gode råd om vinterkørsel her
1 år siden 0 Comments

Rigtig mange danskere vælger hvert eneste år at tage på skiferie til et europæisk land i de kolde vintermåneder. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at en sådan ferie kræver, at man har styr på en hel del ting, i og med at skiferie ofte er lig...