Det er blevet mere og mere udbredt at tage på længere rejser til eksotiske destinationer med børn under et år. Fordi vi har så mange rigtig gode muligheder for at gøre disse ting på en måde, der er egnet til børnefamilien, er det altså blevet mere normalt.

Sri Lanka er siden krigen stoppede i 2009 blevet en populær destination for danskerne, når de vil opleve kultur og strand på en gang. Der findes i dag rig mulighed for at booke lige den rejse du drømmer om, om det er lange dage på stranden eller rundrejse til øens smukke seværdigheder.

Rejser til Sri Lanka

Hvis du har hørt om Sri Lanka og drømmer om selv at opleve øen på nært hold, er der en bred vift af rejsebureauer og flyselskaber, inklusiv de store, der tilbyder forskellige former for rejser til Sri Lanka.

Om I ønsker at tilbringe en afslappende uge på stranden eller rejse øen rundt og opleve det hele, findes der en rejse, der passer til jeres behov.

Inden I sætter jer ned og bestiller den første og bedste I falder over, er det en god ide at finde ud af, hvad I gerne vil opleve og, hvad I ønsker at få ud af rejsen.

Rejser I med små børn er det især en god ide at få helt styr på alt det praktiske hjemmefra, så I ikke skal bruge unødig tid på det, når først i står på Sri Lanka og sveder.

Når du rejser til Sri Lanka med børn er der store fordele i, at tingene ligger tæt på hinanden. Vælger I at købe en pakkerejse eller en individuel rundrejse gennem et rejsebureau kan I sørge for så lidt transporttid som muligt.

De bedste babyalarmer til rejsen

Der skal være 100% styr på teknikken inden I rejser, derfor er den rigtige babyalarm vigtig at have styr på, inden I hopper på et fly.

En babyalarm er din kontakt til baby, mens den lille spire snupper sin daglige dosis skønhedssøvn og skal I rejse er det vigtigt, at der er helt styr på den slags hjemmefra. Det er nemlig ikke sikkert, at I kan få fat i den slag der, hvor I skal hen.

Skal der investeres i en babyalarm kan det ligeså godt være en I også kan få glæde af derhjemme før og efter rejsen, på den måde har I muligheden for at afprøve alarmen hjemmefra og få helt styr på de forskellige indstillinger, så de sidder i skabet, når I rammer varmen.

På nettet findes der forskellige tests af babyalarmer, der guider jer gennem de mest populære mærker og give indsigt i de forskellige fordele og ulemper de har. Det er et rigtig godt udgangspunkt for at finde en alarm, der passer præcis til de behov I har, både ude og hjemme.

Vær opmærksom på, hvilken form for oplader, der følger med, hvis I køber en med el, for den kan ikke nødvendigvis bruges i det land I rejser til.