Sådan pakker du kufferten til rejsen - 5 steps

Sådan pakker du din kuffert

1 år siden

By : Flyveplan.dk 0 Comments Rejsefifs
Rigtig mange danskere er lige nu på vej på ferie til varmere himmelstrøg i syden. Det danske sommervejr er som altid utilregneligt og en smule skuffende – så hvorfor ikke tage sydpå? Du kan se frem til kolde drinks på stranden, shoppingture og oplevelser ud over det sædvanlige, og du kan næsten ikke vente, vel? Du skal dog først have pakket kufferten, hvilket kan være en knapt så spændende opgave, og med frygt for at du glemmer noget, kan du med fordel læse videre og se, hvilke ting du skal pakke i kufferten.

Step 1: tøj


Du skal først og fremmest have pakket en god portion tøj – start med at tjekke vejrudsigten på rejsedestinationen, så du ved, hvor mange grader det bliver, og om du skal pakke praktisk tøj også. Det er også vigtigt at pakke tøj alt efter om du skal på charterferie eller storbyferie? Hvis du skal på storbyferie, skal du huske praktiske sko, da du vil komme til at gå meget, og også gerne lange bukser og langærmede bluser. I rigtig mange lande skal du nemlig være tildækket, hvis du skal besøge kirker eller andre religiøse attraktioner. Hvis du derimod skal på charterferie, kan du pakke mere let – husk strandkjoler, sandaler og en god solhat.

Step 2: toiletsager


Det næste, du skal pakke, er alle dine toiletsager, eller blot dem du vil få brug for på ferien. Husk tandbørsten – den er utrolig nem at glemme. Du kan med fordel købe nogle mindre rejseopbevaringsflasker, så du ikke skal medbringe en helt tube shampoo og balsam. Der kan virkelig være god plads at spare i kufferten.

Step 3: accessories


Selvom du skal på ferie og blot skal slappe af og lade batterierne op, vil du med garanti gerne piftes op om aftenen, når de lokale restauranter og barer skal besøges. Du skal derfor huske at medbringe forskellige accessories såsom smykker, hatte, tasker og hatte. Du kan gå på opdagelse i smykker fra Sif Jakobs, som med garanti vil kunne pifte ethvert outfit op på ferien.

Step 4: underholdning


Der vil uden tvivl være nogle timer, der skal fordrives i lufthavn, fly og andet transport, hvorfor det er vigtigt, at du medbringer din nye favoritbog eller et par spil såsom kortspil eller yatzy. Det er desuden en god idé at have med på badeferien, når du skal ligge vandret på solsengen i en uge. Du kan også købe et abonnement til eksempelvis Mofibo, så du kan høre lydbøger, når du ligger ved stranden eller sidder i flyveren.

Step 5: alt det praktiske


Du skal naturligvis også huske alle de praktiske ting såsom medicin, hovedpinepiller, plaster, pas og meget andet. Du kan med fordel skrive disse ting ned på en liste, så du ikke glemmer dem. Vær dog opmærksom på, hvordan reglerne er for at medbringe større mængder medicin på et fly. Du skal naturligvis også huske at tjekke, om dit pas er gyldigt og om du har styr på din rejseforsikring.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Gode råd til at undgå indbrud, når du skal ud at rejse
5 måneder siden 0 Comments

De fleste kender nervøsiteten over risiko for indbrud, når man skal ud at rejse. Mange af os er gode til at sikre hjemmet godt mod uvelkomne gæster, når vi er væk fra hjemmet i en længere periode. Men at sikre hjemmet mod indbrud kan gøres på mange f...

Jagtrejse: Her er, hvad du skal have med
10 måneder siden 0 Comments

Uanset om du skal afsted på din første jagtrejse, eller du ikke har tal på, hvor mange rejser du har været på, er det altid en god ide at få skabt et overblik over de ting, der skal pakkes. Afhængig af hvilken jagttype du har valgt, er der forskellig...

Skal du på kør-selv-ferie i Europa til vinter? Find gode råd om vinterkørsel her
11 måneder siden 0 Comments

Rigtig mange danskere vælger hvert eneste år at tage på skiferie til et europæisk land i de kolde vintermåneder. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at en sådan ferie kræver, at man har styr på en hel del ting, i og med at skiferie ofte er lig...