Safari i 2018: Tag i Karen Blixens fodspor

Karen Blixen

7 måneder siden

By : Flyveplan.dk 0 Comments Rejseoplevelser


Det er i dag mere populært end nogensinde at begive sig på længerevarende oplevelsesrejser, som ikke tæller de traditionelle charterferier. Verden er blevet meget mindre, og det er lettere end nogensinde at komme fra sted til sted, hvilket har muliggjort en ny rejseform, hvor der bliver rejst længere væk end lille Europa. Folk vil til Asien, Sydamerika og Afrika, da alle disse steder giver mulighed for en utraditionel rejseform, hvor action og adventure samt naturen er i højsædet. Safariture er en af de helt store hit, og du kan i nedenstående artikel læse hvorfor, og hvordan du kan tage i Karen Blixens, den kendte danske forfatter, fodspor.

Kendt dansk forfatter med en kærlighed for Afrika


Safariture er blevet et hit i Danmark, og noget af æren for dette bør gå til den anerkendte danske forfatter, digter og storyteller, Karen Blixen, der i flere af hendes værker beretter om de utrolige oplevelser, hun gjorde sig i Afrika, da hun boede på hendes kaffefarm. Et af hendes mest kendte værker hedder ”Den Afrikanske Farm”, og denne maler et utroligt billede af hendes oplevelser i Afrika, som også bød på diverse safariture, og det er i høj grad en bog, du kan se nærmere på, hvis du selv planlægger at skulle på safari i Afrika.

Kom helt tæt på savannens utrolige dyr


Har du aldrig være på safaritur før, kan du godt forberede dig på en oplevelse, du aldrig vil glemme. Du kommer helt tæt på nogle af klodens mægtigste og mest interessante dyr, som du med alt sandsynlighed kun har set på tv eller i zoo. Intet kan dog sammenlignes med en ”rigtig” safaritur, hvor adrenalinen skyder i vejret, når løverne, geparderne, elefanter og næsehorn står siden om side med dig på den afrikanske savanne. Disse eksotiske dyr i deres vante omgivelser er et syn, der sjældent er set smukkere. Du kommer til at opleve en enorm mangfoldighed af dyr, når I kommer forbi nogle af de store vandhuller, hvor rigtig mange forskellige dyrearter valfarter til. Kort sagt er en safaritur det eminente valg, hvis du vil opleve de mest prægtige dyr på planeten i deres naturlige omgivelser.

Lev på nogle af de smukkeste hoteller og resorts


En tur til Afrika betyder ikke, at du nødvendigvis kommer til at skulle vandre rundt med dit eget telt. Nej, faktisk befinder nogle af de smukkeste resorts og hoteller sig i Sydafrika, hvor du kan tage en morgendukkert i poolen, mens du ser udover savannen, hvor der altid befinder sig elefanter, næsehorn, antiloper, og mange af de andre unikke dyr. Du kan også nyde din brunch med samme udsigt, hvis du ikke er til en morgendukkert. Kort sagt er det helt op til dig selv, hvordan du vil leve dit liv i sus og dus, når du befinder dig på dit resort eller hotel, hvor du altid vil blive behandlet som en vaskeægte konge. Dog er du selvfølgelig langt fra her hele dagen, da savannen skal udforskes på nært hold dagligt på din safaritur.

Lyder en safaritur som noget for dig? Så bestil din safarirejse og oplev noget helt unikt og gå i fodsporene på en dansk ”litteraturdronning” – det er en oplevelse, du aldrig vil glemme.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

3 destinationer du bør overveje at besøge i USA
7 måneder siden 0 Comments

Har du planer om at din næste rejse skal gå til USA? Du kan få utroligt mange forskellige oplevelser i USA, og det er derfor et perfekt sted, hvis du gerne vil opleve noget nyt. Men hvor I USA skal du rejse til? I denne artikel har vi samlet tre af d...

Chelsea på hjemmebane – og du kan være med
7 måneder siden 0 Comments

Er du fodboldentusiast? Kan du lide fest, adrenalin, holdånd og håndbajer? Og er der en ægte Chelsea-fan gemt i maven på dig? Så kan du tage afsted på et spændende eventyr ved at booke en fodboldrejse direkte til højborgen for engelsk fodbold, hoveds...

Malaga – din feriedestination også når flyet forsinkes
9 måneder siden 0 Comments

Malaga er en havneby i Andalusien i det sydlige Spanien. Byen ligger på Costa del Sol kysten. Det er en dejlig feriedestination. Dejlig varmt og lækkert. Når du endelig er der nede kan du kombinere en strand ferie med en aktiv ferie. Der er lidt ti...