Skiferie på budget: Sådan holder du dine udgifter nede

1 år siden

By : Flyveplan.dk 0 Comments Ude i verden
Skiferier kan hurtigt blive dyre, da der skal afholdes udgifter til både transport, indkvartering, skiskole, skiudstyr, mad og diverse aktiviteter. Når du bliver præsenteret for de mange udgiftsposter, kan du muligvis komme i tvivl om, hvorvidt du overhovedet har råd til at komme på skiferie, men fortvivl ej.

Det er ikke en selvfølge, at man har råd til at rejse, men hvis du har en gennemsnitlig indkomst og forstår at prioritere dine penge rigtigt, så kan du med al sandsynlighed finde penge til den ønskede rejse.

Lån skiudstyr af venner og bekendte


Skal du ud at købe både skibukser, skijakke, skistøvler, skistave, skibriller og andet udstyr, så er det ikke utænkeligt, at du kommer til at stå tilbage med en uoverskuelig stor regning. Det er naturligvis ikke hensigtsmæssigt, hvis du netop har et brændende ønske om at holde dine udgifter nede. I stedet for at købe fabriksnyt udstyr til tårnhøje priser bør du tage kontakt til venner og familie, som måske ligger inde med tøj og udstyr i din størrelse.

Er der ingen i din omgangskreds, som interesserer sig for skiløb og derfor ikke ejer noget udstyr, kan du afsøge mulighederne for at leje det nødvendige udstyr andetsteds. Alternativt kan du besøge en genbrugsforretning.

Bestil transport og bolig i god tid


Hvad enten du vælger bil, færge, fly, bus eller en helt femte transportform, så bør du være tidligt ude med at bestille transport. Du har nemlig bedre chancer for at få fat i billige flybilletter eller færgebilletter, hvis du bestiller et halvt år før afrejse, end hvis du bestiller en måned før afrejse. Det samme gør sig gældende for booking af ferieboliger.

Det er almen kendt, at der ydes gode rabatter til de skirejsende danskere, som bestiller i god tid. Ergo kan det godt betale sig at planlægge rejser et helt eller halvt år ud i fremtiden. Føler du dig presset på den økonomiske front, men savner du at stå på ski, så find en billig skiferie her.

Rejs uden for skolernes ferieuger


Det tredje og sidste gode råd går på at rejse uden for skolernes ferieuger, da der er mange penge at spare på disse tidspunkter. Dette råd vil dog udelukkende kunne bruges af dig, som ikke har børn eller har små børn, som sagtens kan holde fri fra skole eller børnehave i en uges tid.

Foruden at spare penge kan du og dine medrejsende også glæde jer over, at der er færre mennesker på pisterne og dermed kortere kø til lifterne. Det er altså en win-win situation at rejse uden for skolernes officielle ferier.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Husk at medbringe dette, når du skal på din næste storbyferie
6 måneder siden 0 Comments

Der er mange ting, du skal huske, når du skal på storbyferie. Derfor kan det også være svært at huske det hele. Du har med garanti også oplevet, at du er nået frem til hotellet, har åbnet din kuffert og observeret, at du har glemt noget. Det betyder,...

Oplev dynamisk storbyliv i New York
1 år siden 0 Comments

Skal du på storbyferie, men er i tvivl om, hvilken storby der skal være din næste destination? New York vil altid være det bedste og mest perfekte bud på en destination til din næste storbyferie. Byen har karakter og byder blandt andet på imponerende...

Værd at notere sig om infrastrukturen i Thailand
4 måneder siden 0 Comments

Thailand er et af de mest velfungerende lande i Sydøstasien. Alligevel kan infrastrukturen på ingen måde sammenlignes med den danske. I denne artikel vil vi fortælle dig, hvad der er værd at vide om den thailandske infr...