Når man i nogle år har skudt ænder, fasaner og råvildt herhjemme i Danmark, kan man måske få lyst til at udfordre sig selv endnu mere, når det kommer til jagt. Måske er du også vant til at tage på jagt med den samme gruppe jagtkammerater, som efterhånden har det på samme måde som dig. Det er der naturligvis en løsning på, da I har mulighed for at lave en tur ud af at tage på jagtrejse sammen og på den måde skabe minder for livet. Når man er glad for jagt, så er det en oplagt mulighed.

Find jagtrejsen, der passer til jer

Når først I har besluttet jer for at tage af sted på en jagtrejse, skal I beslutte, hvor turen skal gå hen. Drømmer I om at skyde elge i Canada, en bukkejagt i Skotland, at nedlægge alle ’Arctic Five’ i Grønland eller at komme hjem med store jagttrofæer fra en safarijagt i Sydafrika? Lige gyldigt hvad, kan I finde den helt rigtige rejse hos www.buhlsjagtrejser.dk, hvor udvalget tilbyder noget til enhver smag. Samtlige rejser indeholder både overnatning, forplejning og professionelle guider, så I får de bedste betingelser for at få noget med hjem. På denne måde sikrer I jer, at I jager i områder, hvor I rent faktisk gerne må, ligesom I får hjælp til at finde de bedste områder af en, der kender dyrenes færden.

Få minder med hjem – lige gyldigt hvad

Det optimale vil selvfølgelig være at få et trofæ med hjem, der kan komme op at hænge derhjemme. Desværre er der jo ikke nogen fangstgaranti – heller ikke selv om I er taget af sted med det ene formål.

Alligevel kan I godt sikre jer, at I får nogle håndgribelige minder fra turen, som I fra tid til anden kan gå tilbage og kigge i og mindes turen. Hvis I sørger for at tage billeder undervejs – både af de gode middage og den lange ventetid, men selvfølgelig også, når det lykkes jer at nedlægge noget, men I nemt og billigt lave en fotobog med billederne, når I kommer hjem. Følg linket og find fotobøger hvor I kan samle jeres favoritbilleder fra turen, og have dem ved hånden. Med en fotobog bliver det mere ligetil at gå tilbage og mindes turen, og det er lidt mere særligt at sidde med en fysisk bog i hånden end at klikke gennem et album på computeren. Bogen giver jer også mulighed for at mødes over en middag i jagtforeningen og mindes den forhåbentligt succesrige tur, I havde.