En fed shopping-destination indeholder flere forskellige elementer. Der skal selvfølgelig være mange butikker. Derudover må disse butikker gerne være i forskellige prisklasser, så der er noget for enhver pengepung. Der må gerne både være gader med butikker og storcentre, hvor det hele er tæt samlet.

Las Vegas – syndens by, casino og shopping

I Las Vegas kan du både shoppe i butikker, der ligger ud til gaden eller i shopping-centre. Blandt andet er der hovedgaden ’The Strip’ i Las Vegas. Denne gade er mere end 6 km lang, og her kan du blandt andet shoppe meget luksuriøse emner som Rolex urer og dyre biler. Der ligger dog også shopping-centre som Fashion Show Mall, som er lidt mere prisvenligt for den almindelige pengepung. Her er der 143 forskellige shops/butikker inddelt i forskellige kategorier. Der er blandt andet 37 butikker med mode til den kvindelige shopper, mens der er 24 med herremode. Er du på shopping-eventyr i Las Vegas, og er du glad for de kendte mærker, så bør du også tage forbi Premium Outlets shopping-centret i New York. Her finder du mærker som Michael Kors, Lacoste, Kate Spade, Tommy Hilfiger med flere.

I Las Vegas finder du selvfølgelig også mindre butikker, hvor du f.eks. kan købe antikke ting, kunst eller måske blot et par souvenirs med hjem. Du kan læse mere her.

New York – The Big Apple med alt hvad hjertet begærer

En anden fed shoppedestination i USA som det ikke er til at komme udenom, det er storbyen New York. I New York er der massere af shopping muligheder. Der er butikker både på gadeplan, og så er der massere af storcentre som f.eks. Bloomingdales. I Bloomingdales kan både shoppe mode til kvinder, mænd og børn og finde forskellige elementer til hjemmet. De meget luksuriøse mærker finder du på blandt andet Fifth Avenue, hvor både Gucci, Louis Vuitton og Dolce and Gabbana f.eks. holder til. Et andet populært sted at shoppe i New York er i Macys. Her finder du også mode til både kvinder, mænd og børn. Der er både tøj, fodtøj og accessoires, så du kan shoppe et helt look. Her er der også flere forskellige prisklasser, så der er noget for enhver smag og pengepung.

London – “billigt” pund giver mere for pengene

Hvis du gerne vil have en fed shopping-destination, der ikke er helt så langt væk som både New York og Las Vegas, så er London et godt bud på en europæisk shopping-destination. I London er blandt andet Oxford street en populær shopping-gade, hvor der er mere end 300 butikker. I Westfield finder du to kæmpe shopping-centrer, der både byder på de mere luksuriøse og dyre mærker, og så er der også de lidt mere budgetvenlige butikker. Shopping-centrene indeholder også massere af spisesteder, så du kan få stillet ikke bare shopping-trangen, men også sulten imellem indkøbene.

En af de helt store fordele ved London som shopping-destination er selvfølgelig den korte rejsetid sammenlignet med både New York og Las Vegas. Det tager kun omkring to timer med fly fra København til London. Oveni det så er der lidt flere penge til shopping her, fordi at flybilletten er billigere til London end til New York og Las Vegas.