Skal du på ferie, og er du på udkig efter den helt perfekte badedragt, som du kan have på? Så kan du her blive guidet igennem denne sæsons trends indenfor badedragter og badetøj, hvor mange badedragter du har brug for på din ferie, og hvordan du tager gode billeder til Instagram i din badedragt.

Disse badedragter er in netop denne sæson

Vil du gerne vide, hvilke badedragter der er in netop denne sæson? Så er der stor fokus på print og farver. Det er dyreprint og palmer, der er rigtig in netop i denne sæson, og hvis du er klar på at prøve en badedragt i print, så er det nu du skal prøve det. Det kan være, at du altid har haft badedragter i sort, men at du altid gerne har villet prøve en badedragt i en farve eller i print. Det kræver dog lidt mod at gå med en badedragt i farver eller i print, men det giver en masse glæde til dig selv, hvis du elsker farver og print. Så er det bare med at springe ud i det og prøve det af. Du kan jo altid tage din sorte badedragt med som backup, hvis du en dag ikke føler farver eller print.

Det er også in med creme, beige og hvid i denne sæson, også i badedragter. Så hvis du er glad for farver, men hvis du ikke tør at springe ud i vilde farver, så har du mulighed for at gå efter jordfarver, så du stadig prøver en anden farve end sort.

Sådan tager du gode billeder til Instagram i din badedragt

Instagram er blevet en stor del af alles hverdag, også når man er på ferie. Derfor er der også mange, der bruger tid på at tage billeder i deres badedragt, når de er på ferie. Hvis du også gerne vil have billeder fra din ferie, men hvis du ikke føler, at du har lyst til at posere i din bikini, så kan du her få gode råd til at tage gode billeder, der ikke er for meget.

Du kan tage billeder fra livet op, så man kan stadig kan se din badedragt, men så der er mere fokus på dig end på din krop. Du kan tage billeder, mens du laver noget andet, eller mens du har shorts eller en nederdel udover.

Så mange badedragter skal du pakke til din ferie

Er du i tvivl om, hvor mange badedragter du skal pakke til din ferie? Så kan du tænke over, hvor lang tid du skal være væk. Det kan altid være en god idé at have to med, så du har mulighed for at skifte imellem dem.

Hvis du finder en badedragt i god kvalitet, så kan du bruge den i mange år i fremtiden. På den måde ved du, at den holder til hele din ferie. En badedragt i god kvalitet kan holde i lang tid, så du ikke behøver at have mange badedragter med.