Romantisk kæresteweekend eller tur med familien vennerne eller veninderne

Lyder det ikke som en skøn ide at trække stikket ud og tage af sted på en hyggelig weekend eller miniferie i et sommerhus et sted i Danmark? En romantisk kæresteweekend for forældre eller andre par, som har lyst til og måske brug for lidt alene tid? Eller en weekend med alle veninderne langt væk fra dagligdagen og alle de medfølgende forpligtelser? Eller en tur med alle vennerne fra sports- eller kortklubben, hvor I sammen kan hygge jer, og gøre alt det, I har lyst til? Eller hvad med en familietur, hvor hele familien mødes både store som små og nyder hinandens selskab?

De danske sommerhusområder har meget at byde på

Nyd freden og roen i et af de danske sommerlandskaber tæt ved vandet, hvor I sammen kan lade alt, hvad der minder om hverdag, blive derhjemme, og i stedet kan fokusere på kvalitetstid og nærvær. Tag børnene med og lad dem nyde, at I har god tid. Gå nogle lange ture langs med det brusende Vesterhav, tag på tur i klitterne eller ude i den hyggelige skov, hvor madkurven kan medbringes, og I kan nyde at se på dyre- og fuglelivet. Tænd op i grillen eller brændeovnen. Lad jer friste til bare at sidde stille og læse en god bog, eller snakke om løst og fast, men ilden brænder i brændeovnen, eller grillen er ved at varme op til at en lækker middag. Nyd et godt glas rødvin, men I nyder hinandens selskab. Eller sæt jer i fred og ro og spil et brætspil med familiens mindste. Et weekendophold i et luksussommerhus med pool giver også mulighed for en herlig svømmetur og ofte også en tur i spa. Mange steder kan I også lave jeres helt egen bordtennis- eller bordfodboldturnering. Mulighederne er mange og det samme er mulighederne for at leje et sommerhus for en weekend eller måske en lille miniferie. Se nogle af mulighederne for at leje et luksussommerhus her.

Lej luksussommerhus til den aktive weekend

Når I gerne vil have en aktiv weekend i det danske land, så er et sommerhus en god base. Ud over mulighederne for at svømme i egen pool, bade ved stranden, løbe en tur i skoven, gå en tur langs vandet, spille et slag golf på den nærliggende golfbane, eller cykle en tur ad de mange cykel- og mountainbikestier, så er der også mange steder, hvor en rideture er en mulighed.

Hold den næste runde fødselsdag eller familiefest i et sommerhus i Danmark

Mange af de store sommerhuse har plads til op til 24 gæster. De er derfor oplagte at leje for en weekend, når den næste runde fødselsdag eller anden store familiebegivenhed står på programmet. Så kan I både feste sammen, og være sammen i længere tid, end man normalt er det ved den traditionelle familiefest. Det giver både nye muligheder og perspektiver for den store dag. Og minderne vil helst sikkert blive mindst lige så gode og lige så mange – og sikkert mange flere.